16 Haziran 2008 Pazartesi

Karpuz Diyeti

1.Gün

Sabah:Aç karnına 2 bardak su,1 dilim karpuz,30 gr. ( bir kibrit kutusu büyüklüğünde ),1 dilim light ekmek
Öğle:1 dilim karpuz,30 gr. peynir,1 dilim light ekmek
Ara öğün:1 dilim karpuz
Akşam:200 gr. ızgara tavuk göğsü,Salata,1 dilim light ekmek
Gece:1 dilim karpuz,1 dilim light ekmek


2. Gün

Sabah:Aç karnına 2 bardak su,1 dilim karpuz,1 fincan çay,1 adet yumurta,1 dilim light ekmek
Öğle:1 dilim karpuz,200 gr. patlıcan salatası,200 gr. light yoğurt,1 dilim light ekmek
Ara öğün:1 dilim karpuz
Akşam:200 gr. ızgara biftek ya da yağsız teflonda sote yapılmış 200 gr. kuşbaşı et,Salata,1 dilim light ekmek
Gece:1 dilim karpuz,30 gr. peynir

3. Gün

Sabah:Aç karnına 2 bardak su,1 fincan çay,1 dilim light ekmek
Öğle:200 gr. balık,Salata,1 dilim light ekmek
Ara Öğün:1 dilim karpuz
Akşam:200 gr. light yoğurt,Haşlanmış kabak,Salata
Gece:1 dilim karpuz,30 gr. peynir

4. Gün

Sabah:Aç karnına 2 bardak su,1 dilim karpuz,1 dilim light ekmek
Öğle:Yağsız mantar sote,Salata,1 dilim light ekmek
Ara öğün:1 dilim karpuz,200 gr. light yoğurt
Akşam:200 gr. yağsız kıymayla yapılmış köfte,Salata
Gece:1 dilim karpuz,30 gr. peynir

5. Gün

Sabah:Aç karnına 2 bardak su,1 dilim karpuz,30 gr. peynir
Öğle:Fırında kabak mücver,1 dilim light ekmek,Salata
Ara Öğün:1 dilim karpuz
Akşam:200 gr. kuşbaşı et ve karışık sebzelerle hazırlanmış fırında güvenç,Salata
Gece:1 dilim light ekmek,1 dilim karpuz

6. Gün

Sabah:Aç karnına 2 bardak su,1 dilim karpuz,2 yumurta akı, bir yumurta sarısı ve 30 gr. peynirle yapılmış omlet,1 dilim light ekmek,Salatalık,Domates
Öğle:200 gr. light yoğurt,Haşlanmış sebze
Ara Öğün:1 dilim karpuz,1 dilim light ekmek,30 gr. peynir
Akşam:200 gr. light yoğurt,Haşlanmış sebze,Salata
Gece:1 dilim karpuz,30 gr. peynir,1 dilim light ekmek

7. Gün

Sabah:Aç karnına 2 bardak su,1 dilim karpuz,1 dilim light ekmek
Öğle:200 gr. light yoğurt,Haşlanmış sebze,1 dilim sebze,1 dilim karpuz
Ara Öğün:1 dilim karpuz,1 dilim light ekmek
Akşam:200 gr. balık buğlama,Salata,1 dilim light ekmek
Gece:1 dilim karpuz

0 Comments:

Post a Comment